Historie

Butikkens oprindelse

Art Factory Tattoo blev grundlagt i 1998 på Roskildevej 284. i Rødovre, efter at have arbejdet i Copenhagen Tattoo Center i 8 år på Nørrebro var det på tide at rykke ud af byen og få ro på, den gang var der kun ca. 20 tatovør butikker i byen og et rimeligt run på, mange små tatoveringer blev der lavet, fedt…! men ville gerne have mere tid til at fordybe mig i flere store tatoveringer, derfor udrykning til Rødovre. Efter 20 år på Roskildevej i Rødover flyttede vi i 2015 ind til lokaler ved Valby station. I December 2022 er jeg på Åboulevard 31.

Her i 2015 er det mere normalt at få lavet store seriøse tatoveringer så derfor kom jeg tilbage til byen med dejlig beliggenhed ved Valby station, herfra er jeg flyttet til Art Factory Tattoo v/ Bel Air Tattoo Åboulevard 31, 1960 Frederiksberg C.


Hans Jensen lavede sin første tatovering i 1974 på sin kæreste og har tatoveret siden.

Han har haft arbejdet hos Tato Max i Vordingborg. Dr. Tato på Nørrebro. Tato Svend i Nyhavn Copenhagen Tattoo Center på Nørrebro samt hos Pegans Hammer i Edmonton Alberta Canada.

Han har vundet mere end 30 priser rundt om i verden. Berlin Convention, Anahiem Tattoo Convention Californien. Gallen Tattoo convention Swichs. Australien og Danmark mm.

Derudover har kendte udenlandske tatovører arbejdet hos Art factory tattoo på gennemrejse. Tin Tin Frankrig. Berni Luther Østrig. Axle Holland, Sancast Tattoo Agentina, Marco Italien. Pablo Chile. Hector Hugo Molina Hernandes Chile og mange flere.

Tatovøre som igennem tiderne er udlært hos Art factory Tattoo er: Iver Gørts. Niels Hamman Colerblind. Klaus Husum Magoo Tattoo. Aure Spanien. Michael Lomholdt. Joey Jensen. Paw Bagge Andersen.

Art factory Tattoo har endvider tatoveret mange kendte bokser som Mikkel Kessler, Mads Larsen, Martin Nielsen og En enkelt på Patrick Nielsen.

Historien om logoet

Skyter Kongens tatoveringer.

Indtil man fandt det 4500 år gamle nedfrosne lig af stenaldermanden Ötzi i de europæiske alper, var skyterkongen den ældst bevarede tatoverede hud man havde fundet.

Det er derfor vi har valgt at gøre en af de tatoveringer der pryder denne flot bevarede hud til vores logo. Tatoveringen repræsenterer tatoveringens historie. Noget som sidder dybt i os og forbinder os til vores forfædre

Kontaktoplysninger

Art Factory Tattoo v/ Bel Air Tattoo Åboulevard 31, 1960 Frederiksberg C

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 36 70 63 12

E-mail: valbytattoo@gmail.com

Selvfølgelig stolte medlemmer af Dansk Tatovør Laug

Art Factory Tattoo

  • Afbestilling af tid skal ALTID ske over telefonisk
  • Pris på tatovering kan ikke gives over mail
  • Vi tatoverer ikke på folk under 18. Heller ikke med forældrenes tilladelse

​Merchandise

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt