Cover up

Art Factory Tattoo

Dæk tatoveringer

Der er rigtig mange som har en eller flere tatoveringer som de har haft i mange år og er rigtige træt af, ligesom der er mange der har besøgt nogle meget dårlige tatovører, hjemme tatovører eller nystartet butikker som ikke har den fornødne erfaring der skal til for at få et professionelt stykke arbejde. Vi er et professionelt team af tatovører som har erfaring i dæk tatoveringer.

grafik

Alt kan dækkes…!

Vi mener det,,,, ! Vi kan dække små og store tatoveringer – hele arme, sort tribal, uheldige navne og nye, dårligt lavede tatoveringer mm.

Der ikke er frit valg på hylde 1. med hensyn til hvad du kunne tænke dig at få tatoveret som dæk tatovering… Du kan frit vælge hvilken stil du ønsker din tatovering dækket med, MEN det er ikke sikkert at det kan lade sig gøre, med dit ønske. Det er det eneste problem for dig som kunde.

Vi vil altid råde og vejlede dig så du får en, perfekt dæk tatovering. Jo flere ideer du har, jo bedre er det, det giver os, en bedre ide om hvad der kan ramme din smag. Du har selvfølgelig altid ret til at sige- nej, det kan jeg ikke lide. Så finder vi på noget andet, det bedste resultat vil altid blive et produkt af et sammenspil mellem kunde og tatovør.

Du er altid velkommen til at slå vejen forbi, så vi kan se den tatovering der skal dækkes og spørge indtil jeres kommende dæk tatovering.

grafik

Perfekt cover tattoo

Den nye tatovering, dækker den gamle tush, på en måde som gør at andre mennesker ikke lægger mærke til at din tatovering, dækker en gammel grim tatovering.

”DU” vil altid kunne se lidt af den gamle tatovering, det kan du, på grund af at du ved at den har været der og hvad det var, før den blev dækket, så der kan komme nogle kompromiser for dit vedkommende. Men andre kan ikke se den.

Så alt i alt, drejer det sig om at snyde det øje der kikker, sådan at alle andre syntes at det er en fed tatovering du har fået, inklusiv (især) dig selv.

VIGTIGT VIGTIGT..

Vi kan ikke give tilbud pr mail eller svare på spørgsmål til en dæk tatovering på mail.. Vi skal se den i butikken for at kunne vurderer om den kan dækkes med jeres ønske.

Kontaktoplysninger

Art Factory Tattoo v/ Bel Air Tattoo Åboulevard 31, 1960 Frederiksberg C

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 36 70 63 12

E-mail: valbytattoo@gmail.com

Selvfølgelig stolte medlemmer af Dansk Tatovør Laug

Art Factory Tattoo

  • Afbestilling af tid skal ALTID ske over telefonisk
  • Pris på tatovering kan ikke gives over mail
  • Vi tatoverer ikke på folk under 18. Heller ikke med forældrenes tilladelse

​Merchandise

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt